UUDEN PELAAJAN OPAS

Hienoa että valitsit lentopallon!

Aloittaessa lentopallon varusteiksi riittävät sisäpelikengät, mukavat sisäliikuntavaatteet sekä juomapullo. Alkuinnostuksen jälkeen on hyvä hankkia oma pallo kotiin, jolla voi pallotella vapaa-aikana. Muista hankinnoista voi jutella oman valmentajan kanssa (polvisuojat jne).


Seurassamme saa kokeilla lajia neljä kertaa ilmaiseksi. Kun lapsi/nuori innostuu lentopallosta, kerro se valmentajalle ja
täytä nettisivuilta yhteystietolomake. Maksa kausimaksu annettujen ohjeiden mukaisesti Joukkueet kohdasta.


Seuramme ei vakuuta pelaajia tai harrastajia. Kaikilla tulee olla vakuutus kunnossa, pelaa sarjassa tai ei. Vakuutus voidaan ostaa Suomisportin kautta tai käyttämällä omaa kilpailutoiminnassa voimassa olevaa vakuutusta. Varmista siis oman vakuutusyhtiösi kautta liikuntaharrastamisen vakuutusehdot.


Sarjaan pelaamaan lähteminen on juniorin ja valmentajan yhteinen päätös. Tämän jälkeen tulee hankkia pelipassi lentopalloliiton sivuilta Suomisportin kautta www.suomisport.fi.

Sopivan harjoitusryhmän löytämisessä autamme mielellämme. Ikäryhmien yhteystiedot löydät ”Juniorit” kohdan alta tai voit ottaa yhteyttä suoraan ”Yhteystiedot” kohdan kautta, niin ohjaamme yhteydenottosi oikealle henkilölle.